HomeOver onsKennissessies

Actueel

Kennissessies

Als fullservice internetbureau en sparringpartner delen we graag onze kennis. Daarom organiseert eFocus regelmatig interactieve en kosteloze kennissessies.

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor de kennissessiemailing.

Eerdere sessies

 • Content De Baas

  eFocus organiseerde de kennissessie Content De Baas: aan de slag met een contentstrategie. Content marketing en contentstrategie zijn termen waar je als organisatie niet omheen kunt. Maar wat moet je er mee? Christel Dijkman (senior internetstrateeg) en Jeroen van Eck (online marketeer) bieden een even nuchtere als verfrissende blik op dit fenomeen.
  Bekijk de presentatie
 • Real Social Business

  Wanneer organisaties social media willen inzetten, wordt vaak direct gedacht aan platformen zoals Facebook en Twitter. Het stellen van heldere en meetbare doelstellingen wordt vaak vergeten of overgeslagen. En dat terwijl social media pas echt tot zijn recht komt als onderdeel van de gehele digitale strategie. Maar wat is daarvoor nodig? Een greep uit de kennissessie Real Social Business.
  Bekijk de presentatie
 • Lean Online Marketing

  De wereld van online marketing bestaat uit een complex landschap van mogelijkheden en middelen. Vaak wordt online marketing bedreven vanuit een silo perspectief: search, e-mail, social, website, display, etcetera. Veel is meetbaar, maar we weten lang niet altijd wat werkt. Er valt veel te winnen in de keten van middelen en activiteiten.
  Bekijk de presentatie

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken? Bel ons op 088 648 00 00.