eFocus | Digitaal bureau
HomeOver onsKennissessies

Actueel

Kennissessies

Als digitaal bureau en sparringpartner delen we graag onze kennis. Daarom organiseert eFocus regelmatig inspiratiesessies en workshops.

Eerdere sessies

 • Agile voor ervaren Product Owners

  De kracht van de training ‘Agile voor Product Owners’ is de combinatie van theorie en praktijk. Allereerst wordt er aandacht besteed aan de theorie van Agile zodat iedereen deze scherp heeft. Daarna krijgt de praktijk aandacht. Met welke praktijkdilemma’s heb jij te maken als Product Owner en hoe kan je hiermee omgaan? Deze training wordt gegeven door Agile trainers. Dit zijn ervaren en gespecialiseerde eFocus collega’s die ook bij opdrachtgevers worden ingehuurd om als Agile coach de organisatie te helpen bij digitale transformatie. eFocus is het eerste internetbureau in Nederland die deze training gecertificeerd mag geven. Aan het einde van de dag ben je een ‘Agile certified professional’ volgens de internationale standaarden van IC Agile.
  Bekijk de presentatie
 • The Internet of Things

  Presentatie en workshop over The Internet of Things: designing the user experience tijdens de Dutch Design Week op woensdag 22 oktober 2014. Workshop gemist?
  Bekijk de presentatie
 • Content De Baas

  eFocus organiseerde de kennissessie Content De Baas: aan de slag met een contentstrategie. Content marketing en contentstrategie zijn termen waar je als organisatie niet omheen kunt. Maar wat moet je er mee? Christel Dijkman (senior internetstrateeg) en Jeroen van Eck (online marketeer) bieden een even nuchtere als verfrissende blik op dit fenomeen.
  Bekijk de presentatie
 • Lean Online Marketing

  De wereld van online marketing bestaat uit een complex landschap van mogelijkheden en middelen. Vaak wordt online marketing bedreven vanuit een silo perspectief: search, e-mail, social, website, display, etcetera. Veel is meetbaar, maar we weten lang niet altijd wat werkt. Er valt veel te winnen in de keten van middelen en activiteiten.
  Bekijk de presentatie

Meer weten?

Heb je vragen of wil je kennismaken met eFocus? Bel ons op 088 648 00 00 of mail naar info@efocus.nl.